Πρόσκληση Γ. Πατούλη για κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ Πρόσκληση συνεργασίας και ανάληψης κοινών δράσεων δήμων και περιφερειών προς όφελος των πολιτών και των θεσμών

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστό επαναλαμβάνει το αίτημα της κοινής συνεδρίασης των Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει στην επιστολή του:

Σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου, επανέρχομαι στο «διαχρονικό» αίτημά μας για κοινή συνεδρίαση των δύο Δ.Σ., της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ. Τα συσσωρευμένα προβλήματα που βαραίνουν την Αυτοδιοίκηση και ορισμένες φορές, εξαιτίας της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, δημιουργούν τριβές μεταξύ των δύο βαθμών, απαιτούν διάλογο μεταξύ μας, με ειλικρινή διάθεση, προκειμένου να βρούμε τους κοινούς τόπους που θα αναδείξουν την καλή συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών και του τόπου. Προς τούτο, σε παρακαλώ, μετά από συνεννόηση, να ορίσουμε την ημέρα και τον τόπο της συνεδρίασης αυτής, χωρίς άλλη καθυστέρηση, αμέσως μετά τις γιορτές. Εύχομαι σε σένα προσωπικά και στους συναδέλφους σου «Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!»

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα