Επίσκεψη ΚΕΔΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Σωτηρία Ντούνη πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου  συνοδευόμενος  από τους αντιπροέδρους της ΚΕΔΕ  Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και Γεώργιο Παπαναστασίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στη σωστή εφαρμογή του εσωτερικού ελέγχου στους δήμους καθώς και οι θεματικοί έλεγχοι που διεξάγονται σε αυτούς.

Και  από τις δύο πλευρές επιβεβαιώθηκε το πνεύμα καλής συνεργασίας για να κατοχυρώνεται η νομιμότητα στη λειτουργία των δήμων.

Εκ μέρους της ΚΕΔΕ τονίστηκε σε ότι αφορά στους θεματικούς ελέγχους ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και πως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του δημοσιονομικού πλαισίου που διέπει τους δήμους.

Επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου απηύθυνε πρόσκληση, η οποία έγινε αποδεκτή από την κα Ντούνη, για συμμετοχή του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ καθώς και στις ημερίδες που θα γίνουν για τους νέους Οργανισμούς Εσωτερικών Υπηρεσιών των δήμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα