Η ΚΕΔΕ διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, την ερχόμενη Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016, θα διοργανωθεί φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου, με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού το οποίο θα αποσταλεί σε παραμεθόριες περιοχές για την αρωγή ευπαθών συμπολιτών μας.

Ο αγώνας που συνδιοργανώνεται από τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης, θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και τερματισμό το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων. Η διαδρομή θα έχει μήκος 10 χιλιομέτρων και θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, θα πραγματοποιηθεί και αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Συγκεκριμένα στα τελευταία 200 μ. πριν τον τερματισμό, θα διεξαχθεί και ένας αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα αναμένεται να είναι λίγο μετά τις 11.30 και η διάρκεια του δεν θα υπερβεί τη μία ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των αγωνιζομένων θα είναι δωρεάν.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση:

« Η ΚΕΔΕ παραμένει συνεπής στη δέσμευση της να βοηθά και να συμπαραστέκεται, με όσα μέσα διαθέτει, στις ευπαθείς ομάδες των πολιτών, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης, διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με στόχο να συγκεντρώσουμε φαρμακευτικό υλικό για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις δομές υγείας. Όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις».

Η ΑΦΙΣΑ

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα