Συλλυπητήρια επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Δήμαρχο Βρυξελλών Ιβάν Μάγιερ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Βρυξελλών κ. Ιβάν Μάγιερ με την οποία εκφράζει, εκ μέρους όλης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οδύνη του για τις τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει πως σήμερα οι σκέψεις όλων είναι στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στο «πως θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά τυφλής βίας, που στρέφονται ευθέως στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Πολιτισμός και η Ιστορία μας».

Επιπρόσθετα στην επιστολή εκφράζει την πεποίθηση πως «ολόκληρη η Ευρώπη και η υφήλιος θα ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στα φαινόμενα της τρομοκρατίας και της μισαλλοδοξίας» και εκφράζει την ευχή «Αυτή η τραγωδία να αποτελέσει την αφορμή για αφύπνιση, ενότητα και κινητοποίηση λαών και κυβερνήσεων για την πάταξη της ωμής βίας, από όπου κι αν προέρχεται».

 

 0857

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Προέδρου της ΚΕΔΕ στο Δήμαρχο Βρυξελλών.

 

 

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε.

προς τον Δήμαρχο Βρυξελλών Ι. Μάγερ

 

Αγαπητέ Συνάδελφε

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμαρουσίου , εκφράζω εκ μέρους όλων των συναδέλφων της Πατρίδας μου αλλά και των απλών Ελλήνων πολιτών, την βαθύτατη οδύνη μας για τις τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις που στέρησαν τη ζωή αθώων πολιτών στις Βρυξέλλες.

Σήμερα, οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων.

Αλλά και στο πως θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά τυφλής βίας , που στρέφονται ευθέως στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Πολιτισμός και η Ιστορία μας.

Είμαι βέβαιος ότι οι ελεύθεροι πολίτες των Βρυξελλών , οι πολίτες της Πρωτεύουσας της Ευρώπης μας, δεν πρόκειται να νικηθούν από τους τρομοκράτες.

Οι λαοί μας ενωμένοι θα αντιμετωπίσουν όσους επιβουλεύονται τις αξίες και το μοντέλο ζωής μας, στο οποίο ο φόβος δεν έχει θέση.

Ολόκληρη η Ευρώπη και η υφήλιος θα ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στα φαινόμενα της τρομοκρατίας και της μισαλλοδοξίας.

Ας αποτελέσει αυτή η τραγωδία την αφορμή για αφύπνιση, ενότητα και κινητοποίηση λαών και κυβερνήσεων για την πάταξη της ωμής βίας, από όπου κι αν προέρχεται.

Με τιμή

Γεώργιος Πατούλης

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, Email : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα