Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών

Συντρέχουμε 1Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «Συν τρέχουμε γα τη Ζωή», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, σήμερα  Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016.

Σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου που είχε αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και τερματισμό το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων, ήταν η συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού το οποίο θα αποσταλεί σε παραμεθόριες περιοχές για την αρωγή ευπαθών συμπολιτών μας.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίηση του και  δήλωσε ότι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, την υποστήριξη ευπαθών ομάδων πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές.

«Ως ΚΕΔΕ έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Ο αγώνας που συνδιοργανώθηκε από τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων, είχε την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης και τη χορηγία της εταιρείας Takeda.

Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, πραγματοποιήθηκε αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Στα τελευταία 200 μ. πριν τον τερματισμό, έγινε αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές.

Κατά την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείων τόσο στους αθλητές που συμμετείχαν, όσο και στους φορείς και τους χορηγούς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση του.

Η εταιρεία Takeda εκτός από τη χορηγία για τους συμμετέχοντες παρέδωσε, δια του εκπροσώπου της Ιωάννη Πετράκη, επιταγή αξίας 2.500 ευρώ και μεγάλη ποσότητα φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν στους κατοίκους παραμεθόριων περιοχών.

Να σημειωθεί ότι το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ ενεργή ήταν η συμμετοχή της αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και του Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού του δήμου Βριλησσίων.

Οι απονομές των βραβείων έγιναν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, το Δήμαρχο Βριλησσίων  Ξ. Μανιατογιάννη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βριλησσίων Α. Λύτρα και το Δήμαρχο Πεντέλης Μελισσίων Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.

Την εκδήλωση που οργανώθηκε με τη πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη, τίμησε και στήριξε ο εκπρόσωπος της Γ.Γ. Αθλητισμού, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δ. Καρακάσης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Αμαρουσίου Μαρία Ειρήνη Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας στο δήμο Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλάφτης, καθώς και πλήθος αιρετών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.

Ο Γ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τον αργυρό ολυμπιονίκη κωπηλασίας Δ. Μούγιο υπογράμμισε ότι με την ενεργό συμμετοχή του στον αγώνα δίνει το λαμπρό παράδειγμα στους πολίτες που συνδράμουν για ένα τέτοιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια του αγώνα εκφράστηκαν, στον Υποστράτηγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Χ. Δραγατάκη, στο Διευθυντή της Τροχαίας Κηφισίας Ι. Δημητρακόπουλο, στη Διεύθυνση Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στο Α.Τ. Αμαρουσίου, στο Α.Τ. Βριλησσίων και στην ασφάλεια του Α.Τ Αμαρουσίου.

Συντρέχουμε 2 Συντρέχουμε 4 Συντρέχουμε 33

Related Articles

3η Συνεδριακή Διάσκεψη ΚΕΔΕ – ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας «Δυνατή Αυτοδιοίκηση, για Ισχυρές Τοπικές Κοινωνίες»

Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Διεκδικούμε αναβαθμισμένο ρόλο για τους Δήμους μας στο νέο μοντέλο λειτουργίας του Κράτους.   Πραγματοποιήθηκε  η 3η Συνεδριακή Διάσκεψη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...

Ο Δήμαρχος Ωρωπού παρέδωσε tablets και laptops στα σχολεία.

Μία ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ωρωπού έγινε πράξη και μάλιστα την πιο κατάλληλη στιγμή. Την παραμονή της έναρξης της καραντίνας που αποφάσισε η...

Συνεργασία Kεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και ΣΕΠΕ με στόχο το ψηφιακό μετασχηματισμό των Δήμων

Στον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ψηφιακή τεχνολογία στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου μοντέλου οργάνωσης και διοίκησης των ΟΤΑ, με προτεραιότητα στον ψηφιακό...

Get in touch

42ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα

Η Δράμα αποκτά τον πιο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό της Ελλάδας

Η Δράμα αποκτά τον πιο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό της Ελλάδας. "Λάβαμε την εγκριτική απόφαση του Υπουργείο Εσωτερικών με την ένταξη της χρηματοδότησης στην πρόταση μας,...

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar του Δήμου Βέροιας για την τοπική αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Βέροιας με θέμα «Ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας στην εποχή του κορονοϊού: Digital marketing και...

Νέες δωρεάν υπηρεσίες από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βόλβης

O Δήμος Βόλβης  και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχουν εξασφαλίσει για όλους τους δημότες, την δωρεάν χρήση του λογισμικού των ΚΕΠ Υγείας, που θα χρησιμοποιηθεί και σαν βασικό...

Αποτελέσματα ανίχνευσης SARS-COV 2 σε αστικά λύματα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τα ανωτέρω (α) και (β) σχετικά έγγραφά μας, από τον μήνα Οκτώβριο ο Δήμος Τανάγρας είναι σε διαδικασία ανίχνευσης...

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων βιολογικού καθαρισμού σε Δ.Ε Κομποτίου και Αράχθου

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως οι εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Δ.Ε Κομποτίου επιτέλους ξεκίνησαν...