Επίσκεψη στο Δήμο Τήνου του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αγιασοφίτης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Α.Τ. Τήνου Χρήστο Νάκο.

Ο Δήμαρχος Τήνου συνεχάρη τον κ. Αγιασοφίτη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ευχήθηκε αποδοτική συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα έθεσε υπόψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καλή συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία για την εύρυθμη λειτουργία του νησιού, ιδιαίτερα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν και θεσμικά, ζητήματα που άπτονται της πρόληψης και καταστολής κάθε είδους παραβατικότητας καθώς και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στο νησί ιδίως εν όψει της τουριστικής περιόδου!

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει , και θα συνεχίσει να έχει η Δημοτική Αρχή, τόσο με το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου όσο και με τον Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων στηρίζοντας τα αιτήματα τους σε θέματα στελέχωσης και ενίσχυσης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα