𝞞𝞲 𝞟𝞪𝞬𝞳𝞸𝞼𝞵𝞲𝞸𝞲 𝞐𝞬𝟂𝞶𝞮𝞻 𝞔𝞺𝞬𝞪𝞼𝞲𝞪𝞳𝞸𝞾 𝞐𝞱𝞴𝞰𝞽𝞲𝞼𝞵𝞸𝞾 2025 𝞼𝞽𝞸 𝞚𝞸𝞾𝞽𝞺𝞪𝞳𝞲

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (#CSIT) που πραγματοποιήθηκε στη Λιέγη του Βελγίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης ως Οικοδεσπότης και Συνδιοργανωτής των 8ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (#WSG2025) που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 8 Ιούνιου 2025, στο Λουτράκι.
Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού & Τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (#HOSCH) κ. Νίκος Κερασοβίτης.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε το σχέδιο επτά σταδίων για την προετοιμασία της διοργάνωσης, το σχέδιο marketing καθώς επίσης, το αθλητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 30 αθλητικές εγκαταστάσεις και 27 ξενοδοχειακές μονάδες, σε μια διαχειρίσιμη ακτίνα 20 περίπου χιλιομέτρων.
Οι 8οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 αποτελούν ένα κορυφαίο πολυαθλητικό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει τις 4.000 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, των εθελοντών και του προσωπικού, από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εταιρικού Αθλητισμού και Υγείας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα