Ξεκίνησαν τα έργα στην οδό Μαρμαρά του Ωρωπού

Παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση ξεκίνησαν, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, τα έργα τοποθέτησης του νέου αγωγού απορροής των όμβριων υδάτων και εν συνεχεία αποκατάστασης του οδοστρώματος επί της οδού Μαρμαρά.
Ο κ. Θ. Ρούσσης ενημερώθηκε από τον εργολάβο που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου για την έναρξη των εργασιών καθώς, ήδη, έχουν ανοιχτεί τομές στον ασφαλτοτάπητα στην έξοδο της οδού Μαρμαρά προς την οδό Κορυτσά αλλά και για τον τρόπο εξέλιξης και αποπεράτωσης το έργου.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού επεσήμανε στον ανάδοχο εργολάβο την αναγκαιότητα κατασκευής του έργου «τμηματικά» αλλά και όσον το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να δημιουργηθούν οι λιγότερες πιθανές δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία και στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Αποφασίστηκε σε κάθε τμήμα που θα τοποθετείται ο νέος αγωγός απορροής των όμβριων υδάτων, να παραδίνεται στην κυκλοφορία, καθιστώντας προσπελάσιμο το συγκεκριμένο κομμάτι, με τελική εργασία την ασφαλτόστρωση όλης της οδού Μαρμαρά, με την αντίστοιχη υποδομή-υπόστρωση, σαν τελική εργασία.
Ο Δήμος Ωρωπού ζητάει την κατανόηση των δημοτών και καταστηματαρχών της περιοχής για την, πιθανή, ταλαιπωρία που θα κληθούν να υποστούν.
Η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, ενώ με την αποπεράτωση του έργου θα δοθεί οριστικά λύση στο πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων και επιχειρηματιών της οδού Μαρμαρά, που εδώ και χρόνια λίμναζε στις υπηρεσίες του δήμου, διαμορφώνοντας εκ νέου μια πιο φιλική και λειτουργική εικόνα στον κεντρικό ιστό της πόλης.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα