Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Παιονίας για το πλατινένιο βραβείο καλύτερου οινοποιού

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Βαγγέλη Χατζηβαρύτη, ο οποίος απέσπασε το πλατινένιο βραβείου, αλλά και το ειδικό βραβείο καλύτερου οινοποιού 2017  στον διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων, απηύθυνε  ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντεντούδης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του δημάρχου είναι  το παρακάτω:

«Σας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σας να αποσπάσετε το Πλατινένιο βραβείο αλλά και το ειδικό βραβείο καλύτερου οινοποιού 2017 στο Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Wine Olympic Awards που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 27-29 Μαΐου.

Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί και επιβραβεύει τις άοκνες και εργώδεις προσπάθειες τις οποίες καταβάλετε εσείς προσωπικά και η οικογένειά σας για την παραγωγή οίνου ανωτέρας ποιότητας.

Επίσης, αναδεικνύει τον πλούτο και το ποιοτικό βάθος της αμπελοοινικής ζώνης Γουμένισσας και την καθιστά πλέον σήμα κατατεθέν για όλους τους οινόφιλους.

Για το Δήμο Παιονίας, η επιτυχία σας μας εφοδιάζει με αισιοδοξία καθώς δείχνει το δρόμο προς τη διεθνή διάκριση και αναγνώριση για μια ακόμη επιχείρηση της περιοχής μας».

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα