Άμεση ανάκληση των σε βάρος του συκοφαντικών δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, απαιτεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Την άμεση ανάκληση των όσων ψευδώς και ανυπόστατα αναφέρει σε δημοσιεύματα της η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, απαιτεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του προς τον συντάκτη των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Χ. Βούζα, σε περίπτωση που δεν προβεί άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας, θα προχωρήσει στην «άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών».

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης, «με αφορμή το από 11.04.2016 λιβελογράφημά σας υπό τον τίτλο “καληνύχτα και καλή τύχη κύριε Πατούλη” σας γνωρίζω ότι για τις ψευδολογίες, τις αθλιότητες και τις χυδαιότητες του δημοσιεύματος που αποτελούν προσβολή στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και στη θέση μου ως δημάρχου Αμαρουσίου και ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτάτου συλλογικού οργάνου της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ΚΕΔΕ, επιφυλάσσομαι να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών όπου θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τις νόμιμες συνέπειες καθ’ όσον αφορά τόσο τις αγώγιμες αξιώσεις μου που απορρέουν από το δικαίωμά μου για πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχω υποστεί από τα δημοσιεύματά σας, όσο και την πλήρη αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης που θα επιδιώξω ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογραμμίζει ότι με εξώδικη δήλωσή του, σύμφωνα με την παρ. 4 ά. του Ν. 1178/1981, απαιτεί από τον συντάκτη των σχετικών ρεπορτάζ να προβεί στην ίδια ιστοσελίδα και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο, σε ανάρτηση στην οποία θα αποκαθιστά με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο την όλη αλήθεια.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ καταλήγει πως «σε κάθε περίπτωση η άμεση ανάκληση του συκοφαντικού δημοσιεύματός στις 11.04.2016 και των ομοίων του της 02.04.2016 και της 04.04.2016 θα περιορίσουν τις σε βάρος του συντάκτη συνέπειες».

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα