Ξεκινούν νέες εργασίες οδοποιίας σε Κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς

Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις βελτίωσης στον τομέα της οδοποιίας και άμεσα, καθώς υπεγράφη η σύμβαση, θα ξεκινήσουν νέες εργασίες σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή και αποκατάσταση ασφαλτικών της Δ.Ε. Γραβιάς», το οποίο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών, είναι προϋπολογισμού 45.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους μισθώσεων μεταλλευτικών.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις Τοπικές Κοινότητες Σκλήθρου, Γραβιάς, Καστελίων και Οινοχωρίου, σε δρόμους οι οποίοι είναι ήδη ασφατοστρωμένοι ή τσιμεντοστρωμένοι, με μεγάλες όμως φθορές λόγω παλαιότητας και παρεμβάσεων σε δίκτυα κοινής ωφέλειας.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα γίνει καθαρισμός του οδοστρώματος, θα κατασκευασθεί ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και στην συνέχεια ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, ενώ όπου υπάρχουν καπάκια φρεατίων θα γίνει προσαρμογή τους στην νέα στάθμη του οδοστρώματος, εφόσον απαιτείται.
Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, σε δήλωσή του με την υπογραφή της σύμβασης, και ενόψει της έναρξης των εργασιών σημείωσε: «Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοποιίας σε έξι Κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς και άμεσα θα ξεκινήσουν νέες σε άλλες πέντε. Η πράξη αποδεικνύει ότι ο Δήμος Δελφών, πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων, συνεχίζει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις του, βελτιώνοντας τις υποδομές και κάνοντας καλύτερες τις συνθήκες καθημερινότητας των πολιτών».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα