Τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου ενόψει της διεξαγωγής του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. 1- 3 Δεκεμβρίου 2016  ζητεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους

Γ. Πατούλης: Οι απαντήσεις σας θα συμβάλλουν στην κατάρτιση του τελικού κειμένου – θέσεων που θα κατατεθεί στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Τη  συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου που αφορά στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους Δήμους, ζητεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλης της χώρας.

Όπως υπογραμμίζει οι αιρετοί Πρώτου Βαθμού με τις απαντήσεις που θα δώσουν θα συμβάλλουν στην κατάρτιση του τελικού κειμένου θέσεων που θα κατατεθεί στο Ετήσιο Τακτικό  Συνέδριο   το οποιο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο διάστημα από 1- 3 Δεκεμβρίου 2016.

Όπως τονίζει ο Γ. Πατούλης «σ’ αυτό το Συνέδριο είναι κρίσιμο να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο κι επεξεργασμένο σχέδιο θέσεων και προτάσεων, το οποίο θα τεθεί υπόψη της Κεντρικής Εξουσίας. Για να διαμορφωθούν οι θέσεις αυτές, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη δική σας γνώμη. Μας ενδιαφέρει η διαμόρφωση των θέσεων μας, να είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων αιρετών εκπροσώπων του θεσμού μας, σε έναν ουσιαστικό μεταξύ μας διάλογο».

Το σχετικό ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει χαρακτηριστικά: «Σας ζητώ λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτή την ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, απαντώντας στα ερωτήματα που σας υποβάλλουμε. Είναι σημαντικό να σας επισημάνω ότι για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις απόψεις σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016».

Να σημειωθεί ότι το ερωτηματολόγιο συντάχθηκε από επιστημονικά στελέχη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέσα από αυτό αναδεικνύονται σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση. Η κατάρτιση και η αποστολή του στους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια του ειδικού θεματικού συνεδρίου στο Βόλο στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Το ερωτηματολόγιο είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. (www.kedke.gr και ειδικότερα στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRhE–Bog7tWw211e4n9DkCLQJRCrKlsmyPweIxYLbliKDtQ/viewform?ts=5824677d ).

Δείτε εδώ την έντυπη μορφή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα