Σύσκεψη υπό τον Θανάση Νασιακόπουλο για την αντιμετώπιση των κλοπών των μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ ενόψει της καλλιεργητικής περιόδου

Ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του με θέμα την αντιμετώπιση του νοσηρού φαινομένου των κλοπών και καταστροφών των μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ από αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ Αλεξάνδρος Δήμου και ο Διοικητής  του ΑΤ  Κιλελέρ Αθανάσιο Μπάντης  επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι έχουν κλαπεί ή καταστραφεί πάνω από 70 μετασχηματιστές οι οποίοι χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.

Από την πλευρά του ο  Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ  ανέφερε ότι οι μετασχηματιστές θα αντικατασταθούν σταδιακά και οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου έτσι ώστε οι αγρότες να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις αρδευτικές τους εγκαταστάσεις. Ανέφερε επίσης ότι θα προβεί σε αύξηση του προσωπικού για την ταχεία αποκατάσταση των βλαβών που προξενούνται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων αιτιών. Ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση ότι ο ΔΕΔΔΗΕ θα εγκαταστήσει σύγχρονα αντικλεπτικά συστήματα στους  μετασχηματιστές για να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το φαινόμενο των κλοπών.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο φαινόμενο της έγκαιρης πρόληψης για την αποφυγή των κλοπών και των καταστροφών.  Ζήτησε του από τους αγρότες να καταγγέλλουν  στην αστυνομία τα παραβατικά φαινόμενα όταν αυτά υποπέσουν στην αντίληψή τους. Ζήτησε επίσης την καλύτερη συνεργασία  του ΔΕΔΔΗΕ με τους αγρότες για την έγκαιρη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των μικροβλαβών ή των διακοπών ρεύματος που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.  Ανέφερε επίσης ότι οι αγρότες θα πρέπει να ελέγχουν την καλή λειτουργία των αρδευτικών τους συστημάτων πριν από την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου για να υπάρχει χρόνος αποκατάστασης τυχόν βλάβης σε αυτά.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Α.Τ. Κιλελέρ  τόνισε ότι οι αγρότες οφείλουν να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία αλλά και να καταγγέλλουν επώνυμα  τις περιπτώσεις κλοπών που υποπίπτουν στην αντίληψή τους. Ανέφερε δε ότι θα αυξηθούν οι περιπολίες των ανδρών του τμήματος του με στόχο τον περιορισμό ή και την εξάλειψη του φαινομένου των κλοπών.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουκούτσης, των ΔΕ  Αρμενίου-Κιλελέρ Ελένη Ζωιοπούλου, Νίκαιας-Κραννώνα Αντώνης Ρεντζιάς,  Πλατυκάμπου Τριαντάφυλλος Τσινούλης, και ο Διευθυντής ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα