Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στα γραφεία του στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος του ΔΕΠΑΝ Χριστόδουλος Μαμσάκος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο Γενικός Διευθυντής κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκαναν αναφορά στις δράσεις του ΔΕΠΑΝ και στον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα ενώ τέθηκαν και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα ο κ. Μαμσάκος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην άψογη συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στην επιτυχία του εγχειρήματος του ΔΕΠΑΝ που ξεκίνησε το 2015 και συνεχώς μεγαλώνει.

Μάλιστα όπως είπε, ήδη μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κουτσιώρης ενεργεί προς την κατεύθυνση της περεταίρω ενίσχυσης του Δικτύου με στελεχιακό δυναμικό.

«Ετοιμαζόμαστε να δημιουργήσουμε παραρτήματα και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, γεγονός που κάνει το εγχείρημά μας ακόμα μεγαλύτερο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που προσπαθούμε είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση του Δικτύου με διοικητικό προσωπικό. Αυτή τη στιγμή το ΔΕΠΑΝ έχει άτομα ικανότατα τα οποία όμως δεν είναι αρκετά για τον όγκο δουλειάς του Οργανισμού μας που συνεχώς διευρύνεται. Ταυτόχρονα λαμβάνουμε υπόψη και τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται για την Αυτοδιοίκηση.

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος σημείωσε: «Μας περιμένει πολύ δουλεία, είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Σας ευχαριστώ όλους. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, σε σας και στις οικογένειές σας, καλή χρονιά σε όλους σας!»

Στη συνέχεια μοίρασε συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα στο προσωπικό του ΔΕΠΑΝ.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα