Στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρών ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.

Ο κ. Κουμεντάκης βρέθηκε στα Χανιά με αφορμή τη συναυλία «Εαρινή Σύναξη», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» σε συνεργασία με το Μουσικό Σύνολο Vamos και την αρωγή του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού συνεχάρη τον κ. Κουμεντάκη για τη συναυλία, η οποία αποτέλεσε μια μουσική συνάντηση της λαϊκής Μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη με την λόγια  μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Κουμεντάκη τους καταλόγους της έκθεσης της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση – Καλλιτεχνικοί θησαυροί από τη συλλογή Κρασάκη» και «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Νόστος της θάλασσας, έργα από τη συλλογή του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα