Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η τελευταία Διακρατική συνάντηση του Έργου “Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers” – “NEXTLOG”

Με την παρουσία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Θεσσαλονίκη στις 24,25 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελευταία Διακρατική συνάντηση του έργου “Building Next Generation Competencies for Logisticians and Supply Chain Managers” – “NEXTLOG”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (εταίρος του Έργου).

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, απηύθυνε χαιρετισμό o Πρόεδρος του Δ.Ε.Π.ΑΝ. κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Οι εκπρόσωποι των εταίρων του Έργου μίλησαν για την πρόοδο του έργου μέχρι στιγμής, για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, την Σλοβενία και την Πολωνία, για θέματα διοίκησης και διαχείρισης του Έργου, για τις δράσεις δημοσιότητας καθώς επίσης και για θέματα ποιότητας.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την παρουσίαση και τον προγραμματισμό των τελευταίων δράσεων που απομένουν για την επιτυχή ολοκλήρωση του Έργου σε κάθε χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο:

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα