ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το βιωματικό πρόγραμμα ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια ξεκίνησε στις 31/10/22 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Νοεμβρίου.
Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις δράσεις οι μαθητές του Γυμνασίου Βελεστίνου και του Στεφανοβικείου.
Οι τρεις εκπαιδευτές (Ιωάννης Παπαδήμας – Γεώργιος Κοντούρης – Μπίκος Απόστολος) της σχολής οδήγησης Redi Εxpirience Driving με υπομονή και παραστατικό τρόπο πέτυχαν την συμμετοχή και τράβηξαν το ενδιαφέρον των μαθητών. Στο εγχείρημα συμμετείχαν το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βελεστίνου συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, η οποία αποτελεί στόχο όλων.
Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Αντωνία Χασιώτη, αναφέρει: «Ευχαριστούμε τη Σχολή οδηγών REDI με τους εκπαιδευτές για την σωστή διοργάνωση και για την εθελοντική προσφορά τους, το Α.Τ Ρήγα Φεραίου για την υποστήριξη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την καθημερινή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν κ στα άλλα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα