Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η 3η Διακρατική συνάντηση του Έργου“NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”

Στα γραφεία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου2022, πραγματοποιήθηκε η 3ηΔιακρατική συνάντηση του έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”, στο πλαίσιο του ΠρογράμματοςErasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την φιλοξενία όλων των εταίρων του Έργου.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, οι εκπρόσωποι των εταίρων του Έργου μίλησαν για την μέχρι στιγμής πρόοδο του έργου, για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Γερμανία, την Αυστρία και την Βουλγαρία, για θέματα διοίκησης και διαχείρισης του Έργου, για τις δράσεις δημοσιότητας καθώς επίσης και για θέματα ελέγχου ποιότητας.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την παρουσίαση και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων, της συμμετοχής 200 νέων στην εμπειρία NNC από τις χώρες αυτές και κατόπιν των απαραίτητων αποφάσεων οι εταίροι του Έργου ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Διακρατική Συνάντηση, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Βιτόρια (Ισπανία).

Το έργο NNC επιδιώκει να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενδυνάμωσης των νεότερων γενεών ώστε να γίνουν ενεργοί κοινωνοί της ψηφιακής κουλτούρας, προωθώντας την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως της δημιουργικότητας, της δημιουργίας περιεχομένου και της ψηφιακής κουλτούρας μεταξύ τους, μέσω της δημιουργίας ενός διαδικτυακού εκπαιδευτικού κόμβου. Έτσι οι νέοι θα μεταφερθούν στο έτος 2030 και, ως υποψήφιοι για μία θέση συνεργάτη σε διαδικτυακά μέσα (NNC–New Normal Channel), θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους και να δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, εκτελώντας μια σειρά προκλήσεων και καθηκόντων, που θα σχετίζονται με τον ψηφιακό κόσμο και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο:

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα