Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ενόψει του θεματικού συνεδρίου για την αλλαγή του Καλλικράτη και το νέο μοντέλο οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους

 

 

Παρουσίαση των βασικών σημείων της σχετικής επιστημονικής μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του ΙΤΑ Ι. Ψυχάρης θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, στην ΚΕΔΕ (Ακαδημίας και Γενναδίου 8).

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί εν όψει του θεματικού συνεδρίου με θέμα «Αλλαγή του Καλλικράτη-Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους» που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στο Βόλο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα προσδιορίσει το πλαίσιο των βασικών θέσεων της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού για την αλλαγή του Καλλικράτη και τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης του κράτους.

Αναλυτικά οι θέσεις της ΚΕΔΕ θα διατυπωθούν στο ειδικό συνέδριο που διοργανώνεται  στο Βόλο και θα οριστικοποιηθούν στο τακτικό συνέδριό της, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα κατά τη Συνέντευξη Τύπου, ο κ. Ψυχάρης θα ανακοινώσει τα βασικά σημεία της ειδικής μελέτης που εκπόνησε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και αφορά στην «Τριετή Στρατηγική Μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Αναλυτικά η μελέτη θα παρουσιαστεί στο συνέδριο του Βόλου.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα