Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων με αντικείμενο την αναζήτηση λύσεων για τα 36.769 παιδιά που έμειναν εκτός των δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Γ. Πατούλης: «Εμμένουμε στην πάγια θέση μας πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών»

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη αύριο Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 και ώρα 10.30 π.μ. θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή και την Αν. υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η ΚΕΔΕ παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στην πάγια θέση της πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Στο πλαίσιο αυτό η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ υπό τον κ. Πατούλη θα προσέλθει στη συνάντηση με στόχο την εξεύρεση οριστικών και βιώσιμων λύσεων για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικών επιστολών που απέστειλε προς τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με το αίτημα να εξεταστούν λύσεις για τα 36.769 παιδιά, που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών αλλά και να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής’’  για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, Email : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα