Οι προτεραιότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας τέθηκαν στον βουλευτή Ηλείας Μ. Μπαλαούρα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας  Ευθύμιο Κοτζά είχε ο βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Μάκης Μπαλαούρας την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο της πόλης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του βουλευτή για ζητήματα ανάπτυξης της Ολυμπίας και έργων που ο δήμος προτείνει ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πάτρας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι  Γιώργος Δεββές  και Πέτρος Γιαννακόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ρόη Αντωνοπούλου και ο πρόεδρος της έδρας Χάρης Σπηλιόπουλος.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Μπαλαούρα για τις προτεραιότητες του Δήμου Ολυμπίας σε σχέση με το αναπτυξιακό συνέδριο. Επικεντρώθηκε κυρίως στο θέμα ότι η ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας είναι ένα σύνθετο ζήτημα πολλών και διαφορετικών δράσεων που πρέπει να υλοποιηθούν  για ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από την πολιτεία.  Αναφέρθηκε επίσης στις προτεραιότητες που βάζει ο Δήμος Ολυμπίας σε σχέση με το κεφαλαιώδες αυτό θέμα.

Ο κ. Μπαλαούρας αφού τόνισε το ιδιαίτερο  ενδιαφέρον του ίδιου του πρωθυπουργού για την Ολυμπία, δεσμεύτηκε από την μεριά του να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην στήριξη του σχεδιασμού του δήμου.

 

Πηγή: Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα