Και διαδικτυακή πρόσβαση στη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, έπειτα από μία προσπάθεια πολλών ετών αναδρομικής ταξινόμησης του υλικού της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι διαθέτει το διαδικτυακό της κατάλογο της συλλογής της.
Οι συλλογές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» όπως παρουσιάζονται στον ανοικτό κατάλογο του openΑΒΕΚΤ αποτελούνται προς το παρόν από έντυπο υλικό.  Ο κατάλογος  προσφέρει ανοιχτή πρόσβαση σε όλη την έντυπη συλλογή βιβλίων της Βιβλιοθήκης.  Ο χρήστης του διαδικτύου μπορεί να πλοηγηθεί ελεύθερα σε περίπου 80.000 τόμους βιβλίων και να εξερευνήσει το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης χρησιμοποιώντας παράλληλα τα φίλτρα πολύπλευρης αναζήτησης του openABEKT, όπως συγγραφείς, τίτλους, θέματα,  εκδότες κ.λ.π.  Δωρεάν πρόσβαση στον online κατάλογο μπορούν να έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν διαδικτυακά τη συλλογή χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τη  Βιβλιοθήκη και να ενημερωθούν για την κατάσταση των τεκμηρίων ( π.χ. κατάσταση δανεισμού, αριθμό αντιτύπων κλπ.).
Ο δικτυακός κατάλογος είναι διαθέσιμος είτε μέσω του δικτυακού τόπου της Βιβλιοθήκης http://library.kavala.gov.gr (στο μενού, επιλογή «Κατάλογος») ή απευθείας στη διεύθυνση http://kavalalib.openabekt.gr

 

Πηγή: Δήμος Καβάλας

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα