Πρόγραμμα Στείρωσης και Καταγραφής Αδέσποτων Ζώων στο Δήμο Βόλβης

Δήμος Βόλβης συνεχίζει τα προγράμματα αντιμετώπισης του ζητήματος των αδέσποτων ζώων. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ), θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εμβολιασμοί, στειρώσεις και ηλεκτρονική καταγραφή αδέσποτων ζώων στις ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο δημοτικό κτίριο που βρίσκεται στην Κοκκαλού, πλησίον της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Ο δήμος Βόλβης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος. Η ΕΔΚΕ είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, καρπός ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων, οι οποίοι έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Ο Δήμος Βόλβης έχει προτείνει ήδη στο Σωματείο ΕΔΚΕ την σύναψη συμφωνητικού για συνεργασίες για προγράμματα δράσεων έως 3 φορές τον χρόνο.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα