«Πράσινο φως» και από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη νέα πρόταση διακανονισμού οφειλών προς την ΔΕΥΑΠ

«Πράσινο φως» και από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη νέα πρόταση διακανονισμού οφειλών προς την ΔΕΥΑΠ
– Αποπληρωμή σε 50 δόσεις (2%) χωρίς προκαταβολή
Την έγκριση και του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου έλαβε η νέα απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ που αφορά τον διακανονισμό οφειλών προς την επιχείρηση, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου.
– Σύμφωνα με την πρόταση που τεκμηριώθηκε επιστημονικά από αρμόδιο φορέα, οι οφειλές των καταναλωτών μπορούν να ρυθμιστούν σε έως 50 δόσεις (2%) επί της συνολικής οφειλής που έχει διαμορφωθεί έως τις 31/1/2023, χωρίς προκαταβολή.
Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ήταν απόλυτος και σαφής ότι σε, ΑΜΕΑ ή οικογένειες με μέλος μεΑ, πολύτεκνες οικογένειας, άτομα τρίτης ηλικίας, δικαιούχους ΚΕΑ, και γενικώς συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσμενείς συνθήκες, δεν θα κόβεται το νερό. Θα εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες και κάθε προσπάθεια εξεύρεσης κοινής λύσης.
* Οι αιτήσεις των καταναλωτών για τον συγκεκριμένο διακανονισμό μπορούν να γίνουν έως τις 31/5/2023 ως εξής:
– από τους ιδιοκτήτες ατομικών παροχών
– από τους διαχειριστές πολυκατοικιών οι οποίοι πρέπει να εξουσιοδοτηθούν από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μετά από γενική συνέλευση. Η απόφαση της συνέλευσης θα αναφέρει το ποσό της οφειλής, τον αριθμό των δόσεων και το γνήσιο της υπογραφής των παρόντων ιδιοκτητών στη συνέλευση.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα