Παρουσία του Γ. Πατούλη η διανομή τροφίμων στον Ασπρόπυργο μέσω της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Trofima 1

Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Οι δήμοι της χώρας συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας

 

 

Στη βούληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού να αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση της οικονομικής κρίσης και να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της παράδοσης τροφίμων στο δήμο Ασπροπύργου. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

 

Ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ολοκληρωμένου εθνικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων επιβίωσης χιλιάδων πολιτών. Σε αντίθεση με την κεντρική διοίκηση η αυτοδιοίκηση έχει καταφέρει να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών από την οικονομική κρίση.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «οι δήμοι έχουν ανοικτή αγκαλιά σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, ώστε όλοι να νοιώθουν ασφάλεια και σιγουριά και σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία της εποχής. Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που πλήττεται περισσότερο από την κρίση και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί».

 

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα συγκεντρώθηκαν συνολικά 120 τόνοι τροφίμων με τη συμμετοχή των 50.000 θεατών οι οποίοι έλαβαν μέρος στη  συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που είχε πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο.

 

Από τα τρόφιμα αυτά οι 40 τόνοι δόθηκαν στην «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι 40 τόνοι δόθηκαν μέσω της ΚΕΔΕ σε δήμους της Αττικής, ενώ ένας σημαντικός όγκος δόθηκε και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Οι 40 τόνοι που δόθηκαν στην ΚΕΔΕ διανεμήθηκαν στα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων Μάνδρας, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Περάματος, Αχαρνών και Λαυρεωτικής, Μεταμόρφωσης, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Πεντέλης.

trofima2trofima3

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, Email : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα