Ο ι πολίτες σωστά έστειλαν σε μόνιμες διακοπές τον μαυρογυαλούρο Ραγκούση.

Η αλαζονεία και η αμετροέπεια  του κ. Ραγκούση ήταν γνωστές στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης από την περίοδο που ήταν Υπουργός Εσωτερικών. Απλά επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, από το περιεχόμενο της απάντησης που έδωσε, στα όσα του καταλόγισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης , σχετικά με τις ευθύνες του για το γεγονός ότι άφησε την Αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους και προσωπικό, με την βιαστική εφαρμογή του Καλλικράτη.

Δεν μπήκε φυσικά στον κόπο να απαντήσει σε αυτά που του καταλογίζονται , ούτε φυσικά ζήτησε συγγνώμη που συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, αφού πρώτα είχε φροντίσει ως κόμμα εξουσίας, να την φορτώσει με χρέη και ελλείμματα που χρηματοδότησαν το πελατειακό κράτος των τελευταίων 40 ετών.

Γι αυτό το κομματικό κράτος δεν ευθύνονται οι μαυρογυαλούροι Δήμαρχοι , όπως θέλει να ισχυρίζεται ο κ. Ραγκούσης, αλλά οι μαυρογυαλούροι πολιτικοί σαν αυτόν.

Η αντίληψη του κομματικού πατερούλη που τον διακρίνει τον οδήγησε  στο έσχατο σημείο να ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «μαλώσει» τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ,  γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.

Ποιος ξέρει, μπορεί κι αυτός να ονειρεύεται μια θέση στις λίστες των υποψήφιων βουλευτών .

Όσα όμως προσβλητικά κι αν πει , ένα είναι σίγουρο. Οι πολίτες σωστά τον έκριναν και του έδωσαν τη θέση που του αξίζει . Τον έστειλαν σε μόνιμες διακοπές, καταδικάζοντας τον σε πολιτική μοναξιά.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα