Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ν. Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Christos Bosmpotis, ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Παγγαίου Tasos Mitrou και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Τάσος Μεταξάς.
Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που κατασκευάζονται και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, αποτυπώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση, τις προτάσεις της Διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη και ζητώντας τη γνώμη των παρευρισκόμενων. Επιπλέον, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τη Δημοτική Αρχή, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις αναφορικά με την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, είναι εξαιρετικά ευχάριστο όταν οι δημότες σχηματίζουν συλλόγους/ομάδες και παίρνουν από κοινού αποφάσεις για την τοπική και ευρύτερη ανάπτυξη.
“Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των δημοτών, διαβουλεύεται και συνεργάζεται, έχοντας ως γνώμονα το καλό του τόπου μας!”, υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα