Καλοκαιρινή συναυλία σπουδαστών Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα προσέλευση γονέων και φίλων,  πραγματοποιήθηκε  η καλοκαιρινή συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού – Καπανδριτίου, στο Atlantis Prive, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού.

Η εκδήλωση, που συνοδεύτηκε από έκθεση των εικαστικών τμημάτων της Κ.Ε.Δ.Ω., ήταν αφιερωμένη στη 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της Κ.Ε.Δ.Ω. με τον συγκεκριμένο θεσμό, που φέτος ξεπέρασε σε συμμετοχές ανά την Ελλάδα τους 50 δήμους. Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου μας χάρισαν ιδιαίτερες στιγμές, υπό την διδασκαλία των καθηγητών τους, είτε σε ατομικές ερμηνείες, είτε σε μουσικά σύνολα, με το πρόγραμμα να αναπτύσσεται σε έργα από την προκλασική περίοδο μέχρι τη σύγχρονη. Στο τελευταίο μέρος της συναυλίας τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου ενθουσίασαν το κοινό, που συμμετείχε τραγουδώντας μαζί με τους ερμηνευτές όμορφες Ελληνικές μελωδίες, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο ακόμη μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά.

Θα πρέπει να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Φώτη Αποστολάρα και τους καθηγητές Γιώργο Βόλη, Μαρίνο Γαλατσινό, Σόνη Γεωργακοπούλου, Ραχήλ Γιουνά, Χαρά Δέδε, Αθανάσιο Θάνο, Δώρα Θωμαΐδου, Χριστόδουλο Κολιοθωμά, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Αλέξανδρο Μαντά, Μαρία Μάμαλη, Θεοδώρα Μποκούζη, Χριστίνα Σταυράκη, Βάιο Τσατσαλίδη για την άψογη συνεργασία τους και το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουν στους σπουδαστές. Η χρονιά αυτή επιφύλαξε και άλλη μια πρωτιά. Στην ταλαντούχο καθηγήτρια και σπουδάστρια Ραχήλ Γιουνά απονεμήθηκε το πρώτο πτυχίο Ανώτερων Θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού. Επισημαίνουμε ότι το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού, είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το κράτος, παρέχοντας στους αποφοίτους του δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και κατάρτισης στον χώρο της μουσικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Νίκος Μαντάς, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δήμητρα Τοτόμη-Σωτήρχου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού κ. Αναστασία Μαραβέλια, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ανδριάννα Αλεξανδράτου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωριού Ωρωπός κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας κ. Γιώργος Γιασημάκης, το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Δάβρης και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ω. ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους τους σπουδαστές: καλή σταδιοδρομία και καλό καλοκαίρι»!

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα