Ημερίδα στον Ωρωπό με θέμα: «τουρισμός και υγεία»

Σε ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού, παρευρέθη ο Δήμαρχος Ωρωπού κ Θωμάς Ρούσσης, την Κυριακή 2 Ιουλίου στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατιών Ωρωπού.
Η ημερίδα είχε θέμα «Τουρισμός και υγεία».

Ο Δήμαρχος Ωρωπού άνοιξε την ημερίδα με ομιλία του και ακολούθησαν ο Βασίλης Οικονόμου τομεάρχης υγείας, ο Εμμανουήλ Κόνσουλας τομεάρχης τουρισμού, ο Ιάσων Φωτήλας αναπλ. τομεάρχης Υγείας, Γιώργος Πατούλης πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ακολούθησαν ομιλίες των: Κωνσταντίνου Κουσκούκη, Αντωνίου Πολυδώρου, Αθανασίου Κατσίκη, Δημητρίου Λαγού και του Κωνσταντίνου Πάντου.

Την ημερίδα τίμησαν πλήθος δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις, πρόεδροι συλλόγων της περιοχής, πολύς κόσμος και συνδημότες μας που αγνόησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην νεοσυσταθείσα οργάνωση νεολαίας της ΝΔ και τους επικεφαλής της Παναγιώτη Μιχαλόπουλο και Ανδριάνα Αλεξανδράτου
για την άρτια διοργάνωση, καθώς και την ΚΕΔΩ για την υποστήριξή της δράσης αυτής.

Χρήσιμες απόψεις και έξυπνες προτάσεις διατυπώθηκαν από όλους τους ομιλητές, δίνοντας άλλη διάσταση στον εναλλακτικό τουρισμό, και σε περίπτωση που κάποιες από αυτές εφαρμοστούν θα δώσουν νέα δυναμική και προοπτική στον δήμο μας, ενισχύοντας σημαντικά τις τουριστικές δυνατότητες του Δήμου μας.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα