Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης στην Καβάλα

Ο Εμπορικός σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, την “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, την Αντιπεριφέρεια, το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών διοργανώνουν την Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης.

Φέτος η εκδήλωση μεγαλώνει και γίνεται ένα τριήμερο φεστιβάλ, από τις 7 ως τις 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Καβάλας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού της πόλης, της ευρύτερης περιοχής αλλά και των τουριστών (Τούρκων και Βουλγάρων) για τα τοπικά προϊόντα αλλά και για τις υπηρεσίες της τοπικής αγοράς. Έχει αποδειχτεί στην Λευκή νύχτα ότι η ψυχολογία για την δημιουργία αγοραστικής κίνησης είναι σημαντικός παράγοντας. Συνδυάζοντας την κίνηση στην αγορά και το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς δημιουργήθηκε Η Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης.

Συναυλίες, πάρτι, κλόουν, ξυλοπόδαροι, street show, χορευτικές παραστάσεις, καραγκιοζοπαίχτες, ηλεκτρονικά παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες. Μεγάλο βάρος θα δοθεί για στους επαγγελματίες αλλά και φορείς της εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης έξω από την σχολική αίθουσα. Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, αθλητικά σωματεία, εθελοντικές οργανώσεις όπως οι Πρόσκοποι, σχολές πολεμικών τεχνών, παιδικοί σταθμοί κτλ, θα είναι ο βασικός πυλώνας των εκθεσιακών περιπτέρων αλλά και των διαφημιστικών πακέτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για αίτηση συμμετοχής καλέστε στο 2510.211559 -6948237127. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καλό θα ήταν οι καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στον χώρο τους να ενημερώσουν έγκαιρα την διοργάνωση, ούτως ώστε να ενημερωθεί και το πρόγραμμα -το οποίο και θα μοιραστεί σε ξενοδοχεία της πόλης και θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα