Γ.Πατούλης – Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει αθλητικές δράσεις, οι οποίες προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες». Στη Σιθωνία ο 46ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ βραβεύτηκε για την εθελοντική του δράση στην Αυτοδιοίκηση από το Δήμαρχο Σιθωνίας Γ. Τζίτζιο

sithonia photo 4

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε την τελετή λήξης του 46ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Γ. Τζίτζιος τίμησε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την εθελοντική του δράση στην Αυτοδιοίκηση, δίνοντας του ένα συμβολικό δώρο.

 

Κατά την τελετή ο κ. Πατούλης βράβευσε τον Ισπανό κολυμβητή Larrosa Jose Luis, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στον Κολυμβητικό Διάπλου.

 

Ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου είναι μία αθλητική διοργάνωση που κάθε χρόνο τυγχάνει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό.

 

Κάθε Ιούλιο, εδώ και 46 χρόνια, επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές από κάθε σημείο του πλανήτη, παίρνουν μέρος στην εκδήλωση και  διαπλέουν στον Τορωναίο κόλπο, από την ακτή της Καλλιθέας της Κασσάνδρας και αφού κολυμπήσουν  26 χιλιόμετρα φθάνουν στην ακτή της Νικήτης στη Σιθωνία.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

 

«Ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου είναι μια από τις κορυφαίες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μαζί με το Δήμαρχο Σιθωνίας Γ.Τζίτζιο παρακολουθήσαμε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία αποτελεί μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για όλη την περιοχή.

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Σιθωνίας για το σπουδαίο έργο που κάνει αλλά και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την εξαιρετική εμφάνιση τους, θέλω να υπογραμμίσω ότι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δράσεις, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες».

photo_180716photo180716

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα