Επιστολή συμπαράστασης του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη στο Δήμαρχο και τους πολίτες της Καλαμάτας Γ.Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ είναι στη διάθεση σας για να συμβάλλει, με όσα μέσα διαθέτει και όπου μπορεί για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει»

Επιστολή συμπαράστασης προς το Δήμαρχο Καλαμάτας Π.Νίκα για τα θύματα της κακοκαιρίας αλλά και τις τεράστιες καταστροφές που έγιναν στην περιοχή, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης.

 

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης στην επιστολή εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απώλεια των ανθρώπινων ζωών αλλά και για τις τεράστιες καταστροφές που έγιναν στην περιοχή εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

 

Στη συνέχεια επισημαίνει : «Θα ήθελα να σας  ενημερώσω ότι η ΚΕΔΕ και οι υπηρεσίες μας, είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής αλλά και όλων των πολιτών της Καλαμάτας, προκειμένου να συμβάλουμε, όπου μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε, έμπρακτα και αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει» και προσθέτει:

«Είμαστε  εδώ για να σας προσφέρουμε, όπου εσείς κρίνετε αναγκαίο, τη βοήθεια μας στη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης που αντιμετωπίζετε αλλά και κατόπιν στην προσπάθεια αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν».

 

Καταλήγοντας ο κ. Πατούλης τονίζει πως η ΚΕΔΕ είναι στο πλευρό του Δήμου αλλά και όλων των πολιτών της Καλαμάτας και πως συμπαρίσταται στη δοκιμασία που περνάνε.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα