Επίσκεψη του Βουλευτή Χανίων κ. Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρου στο Δημαρχείο Αποκορώνου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες, μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Χανίων Μαρκογιαννάκη Αλέξανδρου, μεταξύ του ιδίου, του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ανδρέα Κουκλινού, πλην των επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για τη συνάντηση από τον ίδιο τον κ. Μαρκογιαννάκη αλλά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Κύριο μέλημα του κύριου Μαρκογιαννάκη ήταν να ενημερωθεί εφ’ όλης της ύλης για τον Αποκόρωνα, την πορεία και τα προβλήματά του αλλά κυρίως να συζητήσει για το μείζον θέμα που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα τους δημότες, δηλαδή τη γραμμή μεταφοράς υψηλής τάσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Χανίων-Δαμάστας.

Ο κ. Κουκιανάκης και ο κ. Κουκλινός ενημέρωσαν τον Βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη για τα θέματα του Αποκόρωνα ενώ αναφερόμενοι στο ζήτημα των πυλώνων δήλωσαν για ακόμα μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και η τοπική κοινωνία είναι ενάντια στην κατασκευή υπέργειων πυλώνων για τους λόγους που επανειλημμένως έχουν αναφερθεί.

Μεταφέροντας δε την αγανάκτηση των δημοτών, τόνισαν ότι όσοι αγνοήσουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι των όποιων επιπτώσεων. Όπως ανέφεραν οι μόνες εναλλακτικές που μπορούν να συζητηθούν για το εν λόγω έργο είναι η υπογειοποίηση ή η πόντιση του καλωδίου στη θάλασσα.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα