Εγκαινιάστηκε η περίοδος κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο

Με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» με 500 περίπου επιβάτες, εγκαινιάστηκε η περίοδος κρουαζιέρας (9/4) στο λιμάνι Αγίου Νικολάου.

Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Πολιτισμού κ. Μανούσο Πεδιαδίτη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Αγαπητό, τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου Κων. Παττακό,  τον υπεύθυνο Ασφαλείας του λιμένα Κων. Γωνιωτάκη, επισκέφθηκαν το πλοίο και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, από τον κυβερνήτη Genaro Arma.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσέφεραν στον καπετάνιο του πλοίου, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου και τοπικά προϊόντα, ενώ στους υπευθύνους των εκδρομών δόθηκε προωθητικό υλικό του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μανούσος Πεδιαδίτης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παραπάνω συνάντηση, δήλωσε ότι: « το τουριστικό προϊόν καθώς και οι διαδικασίες που αφορούν στην προώθηση του έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που μας δίνει – όπως είπε – την δυνατότητα μιας πιο άμεσης – στοχευμένης και αποτελεσματικής στρατηγικής στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού.

Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εστιάζοντας σε μια δέσμη θελγήτρων καθώς και σε στοχευμένες επαφές με την αγορά ( κρουαζιέρα, τουριστικά γραφεία,  tour operators κ.α) θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα γύρω από το Δήμο Αγίου Νικολάου ως τουριστικό προορισμό».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα