Επισκέψεις Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας στα πρ. Δημαρχεία Λαρίσου, Μόβρης και Ωλενίας

 

 

Έχοντας στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη που αδυνατεί να συναντήσει τον Δήμαρχο στο γραφείο του και την άμεση συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων που τον απασχολούν, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 θεσμοθετείται η επίσκεψη του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου στα πρ. Δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Λαρίσου (Λάππα), Μόβρης (Σαγαίικα)  και Ωλενίας (Λουσικά).

Σε συνεργασία με τον εκάστοτε θεματικό Αντιδήμαρχο  και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κάτοικοι της περιοχής και φορείς θα μπορούν να επισκέπτονται  το Δημαρχείο για να συναντηθούν με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του με σκοπό να του εκθέσουν τα προβλήματα που έχουν ενσκήψει για να συζητηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις, ενώ σε περιπτώσεις σοβαρών ζητημάτων θα επιχειρείται και επί τόπου αυτοψία για την καλύτερη υπόδειξη από μέρους των πολιτών των σημείων που χρήζουν παρέμβασης.

«Έχουν δίκιο οι συνδημότες μας να ζητούν να επισκεφθούμε τα πρώην δημαρχεία και να έλθουμε ¨πιο κοντά τους¨, να τους ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί τους τόσο τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν όσο και να αναφέρουμε τι έχουμε πραγματοποιήσει σε κάθε Δημοτική Ενότητα και από κοινού να οραματιστούμε τον τόπο μας σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε.   Αυτό είναι η συνέχεια των Δημοτικών Συνελεύσεων που πραγματοποιούμε  στα χωριά  μας και θεωρούμε ότι ήλθε η στιγμή ώστε να θεσμοθετηθεί η επίσκεψη του δημάρχου στα πρώην δημαρχεία. Γιατί αυτό είναι το σωστό και αυτό είναι το μήνυμα που παίρνουμε από την Τοπική Κοινωνία. Την τοπική Κοινωνία που αγαπάμε, σεβόμαστε και υπηρετούμε. Επιπλέον θα ακολουθήσουν και Συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων στην περιφέρεια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  δίνοντας την ευκαιρία στους συνδημότες μας  να έλθουν να παρακολουθήσουν, να τοποθετηθούν καθώς και να μας συμβουλεύσουν η ακόμη και να μας  υποδείξουν τοπικές ιδιαιτερότητες που ενδεχομένως να μην τις γνωρίζει το Σώμα» αναφέρει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Η πρώτη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την 23η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή μετά τις 8:30 π.μ. στη Δημοτική Ενότητα Μόβρης, στα Σαγαίικα.

 

Πηγή Δήμος Δυτικής Αχαΐας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα