Επαφές του Δημάρχου Καστοριάς με στελέχη της Κυβέρνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σειρά επαφών με στελέχη της κυβέρνησης είχε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, με σκοπό την επίλυση θεμάτων και την προώθηση των έργων του Δήμου Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την  Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσία του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη, στο πλαίσιο των εργασιών της διημερίδας που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΕΕΤΑ στη Θεσσαλονίκη για τους αιρετούς, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

Συνάντηση είχε επίσης και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, αλλά και με τον Γενικό Γραμματέα  Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Μανώλη Γραφάκο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο Δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι, Ντίνος Τσανούσας και Σωκράτης Πέλκας, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Πέτρος Τόσκος, έθεσε στους αξιωματούχους της κυβέρνησης μια σειρά ζητημάτων που θα διευκολύνουν τη λειτουργία του Δήμου Καστοριάς, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την ένταξη έργων που έχει υποβάλει ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ, διεκδικώντας την ένταξη τους στα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ενοποίηση της ΔΕΘ – HELEXPO, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, συγχαίροντας τη διοίκηση του φορέα για το πολύ σημαντικό έργο που παράγει.

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα