ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ: 30 οικοδομικά τετράγωνα, στην πολύπαθη περιοχή γύρω από το ΚΤΕΛ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 30 οικοδομικά τετράγωνα, στην πολύπαθη περιοχή γύρω από το ΚΤΕΛ, μεταμορφώνονται, με τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση που έχει γίνει στο αστικό κέντρο της πόλης των Χανίων.
Προσβάσιμα, μεγάλα, ασφαλή πεζοδρόμια, νέες θέσεις στάθμευσηςγια τους μόνιμους κατοίκους, για ΑΜΕΑ, ταξί, δίκυκλα και θέσεις φόρτωσης – εκφόρτωσης, νέος σύγχρονος φωτισμός και 10 μικρά πάρκα γειτονιάς με 150 νέα δέντρα αναγεννούν την περιοχή, μετά από δεκαετίες μπαλωμάτων και εγκατάλειψης.
Ένα έργο σχεδόν 7.500.000 ευρώ, που δημιουργεί μια περιοχή φωτεινή, ζωντανή και ασφαλή, που αλλάζει και αναβαθμίζει τη ζωή στα Χανιά.
“Και αυτό το έργο, μαζί με το Ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά, προετοιμάστηκε σε χρόνο-ρεκόρ χάρη στην τεράστια προσπάθεια της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και των συνεργατών μας, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Καλογριδάκη και ιδιαιτέρως των μελετητριών, Μαριάννας Τσίτουρα και Μαρίνας Μιχαηλίδου”, σημείωσε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και πρόσθεσε: “Και όπως υποσχεθήκαμε… συνεχίζουμε!”
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα