Διαδοχικές συναντήσεις Δημάρχου Νάουσας

Διαδοχικές συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα του Δημάρχου Νάουσας Ν. Καρανικόλα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απ. Βεσυρόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λ. Χριστόπουλο

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο,  τον  βουλευτή  της ΝΔ στην Ημαθία Αναστάσιο  Μπαρτζώκα και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλο υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη (08.09.2022) στο γραφείο του στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. 

Στις συναντήσεις στο δημαρχείο της Νάουσας με τα κυβερνητικά στελέχη, που πραγματοποίησαν την Πέμπτη περιοδεία στην Ημαθία, παρέστησαν επίσης ο  πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας της ΝΔ Σταύρος Γιανναβαρτζής και στελέχη της ΝΔ, καθώς και  οι αντιδήμαρχοι Παύλος Αδαμίδης, Βασίλης Τζουβάρας, Αντώνης Καραγιαννίδης , η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Στέλλα Αραμπατζή και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας.

Στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε ο κ. Καρανικόλας  με στελέχη της Κυβέρνησης συζητήθηκαν εκτενώς σημαντικά θέματα του δήμου που άπτονται των χαρτοφυλακίων των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ενέργειας με «αιχμή του δόρατος» την αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα των φρουτοπαραγωγών του Δήμου Νάουσας, αποζημιώσεων ΕΛΓΑ κ.ά, ενώ τέθηκαν ζητήματα διαχείρισης της ενεργειακής κρίσης που πλήττει σε μεγάλο βαθμό και την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης και θέματα αναπτυξιακά, χρηματοδοτικών «εργαλείων» κλπ.

https://www.naoussa.gr/news/press/diadochikes-synantiseis-dimarchou-naousas-5176

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα