Συνεργασία με τον θεσμό “Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής”

Η ΚΕΔΩ, υλοποιώντας δράσεις και συνέργειες σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο (Ωρωπού – Καπανδριτίου), με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με το θεσμό «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»/ «EUROPEAN MUSIC DAY» και την ένταξη στο Πρόγραμμά του των εξής εκδηλώσεων:

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Μουσικό Δρώμενο με τη Φιλαρμονική Μαθητική Μπάντα Δήμου Ωρωπού
Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού, ώρα 20.00

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
Καλοκαιρινή Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού – Καπανδριτίου
Atlantis Prive, ώρα 19.30

Η «18η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2017» ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, με εκατοντάδες ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα.
Η διοργάνωση είναι μία από τις δράσεις της ΑΜΚΕ ΜΕΣΟ «Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση», η οποία δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, των Βελγικών και Γαλλικών Υπουργείων Πολιτισμού και άλλων Ευρωπαϊκών φορέων. Μόνο το 2016 συμμετείχαν 37 πόλεις, ενώθηκαν αφιλοκερδώς 3.000 μουσικοί και 430 συγκροτήματα, Djs, χορωδίες και ορχήστρες σε 320 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 170 τοποθεσίες.
Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Δήμος Ωρωπού αποσκοπεί στην ένταξη στο Δίκτυο των Μελών – Πόλεων & Δήμων της διοργάνωσης, των οποίων οι πολιτιστικές δομές, οι καλλιτέχνες και οι δράσεις θα τυγχάνουν της προβολής και της υποστήριξης του Δικτύου πανελλαδικά και ευρωπαϊκά. Παράλληλα, υποβοηθείται η συμμετοχή σε Προγράμματα διά βίου μάθησης της «ΓΔ Εκπαίδευση και Πολιτισμός της Ε.Ε.», «Music Vocational and Educational Training» και η συμμετοχή των δομών (όπως το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού) στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Φόρουμ για τους Μουσικούς Συνεργατικούς Σχηματισμούς.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα