Διεξαγωγή Βιωματικού Παιχνιδιού από το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού & τα ΤΕΒΑ

Στα πλαίσια της παιδοψυχαγωγικής υποστήριξης παιδιών του Δήμου Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήρι με θεματικούς τίτλους «Ο ήρωας που θαυμάζω» & «Το καραβάκι των συναισθημάτων», την Τετάρτη 14 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου.
Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της αγάπης, της συντροφικότητας, της ομαδικότητας, του καλού και του κακού, και να εκφράσουν συναισθήματα χαράς και λύπης, θυμού κι εθουσιασμού, συγκίνησης κ.α. Η διαδικασία του βιωματικού παιχνιδιού είχε σα σκοπό να παροτρύνει τα παιδιά να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να πειραματιστούν, να ευχαριστηθούν και να ανακαλύψουν πτυχές του εαυτού τους. Σημαντική δε, ήταν η συμμετοχή τους στο μικρό σύνολο που ονομάζουμε ομάδα, καθώς και η τήρηση των κανόνων της.
Το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο Δημότη και να προάγει την υγεία κατά το μέγιστο δυνατό, μέσα από συνεχείς δράσεις σε συνεργασία με τους ιατρούς-παρόχους.

Τηλ. Επικοινωνίας : 22950-30004
Ε-mail : kepygeiasoropou@gmail.com

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα