Υλοποίηση τριών έργων σε σχολεία του Δήμου Βοΐου

Υπεγράφησαν τρεις συμβάσεις μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή με αντίστοιχους αναδόχους, για την εκτέλεση έργων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, στο Δημοτικό Σχολείο Ανθοχωρίου και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Τσοτυλίου.

Συγκεκριμένα:

Α) Την Πέμπτη 13-10-2022 υπεγράφη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Τ.Ε. κ. Γεώργιο Ψουνόπουλο, για την εκτέλεση έργου συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου Ανθοχωρίου.

Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση της στέγης του κτιρίου, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων και την αντικατάσταση του υφιστάμενου εξωτερικού στεγάστρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 42.700,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.-Π.Δ.Μ. 2012-2018 και από ιδίους πόρους του Δήμου.

 

Β) Την Παρασκευή 30-09-2022 υπεγράφη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. κ. Παναγιώτη Αποστολίδη, για την εκτέλεση έργου διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας και ο καλλωπισμός των εξωτερικών χώρων του σχολείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 37.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Κ.Α.Π. για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες και από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 

Γ) Τρίτη 18-10-2022 υπεγράφη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΕΡΓΟ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. κ. Νικόλαο Τσιανάκα, για την εκτέλεση έργου ανακατασκευής των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Τσοτυλίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 48.800,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ε.Α.Π.-Π.Δ.Μ.2012-2018.

“Η Δημοτική Αρχή στέκεται εμπράκτως δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα υλοποιώντας έργα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών¨, σημείωσε ο Δήμαρχος.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα