Υπογράφηκε η Σύμβαση για την Ανάπλαση της Πλατείας Αμπελοτοπίων με προϋπολογισμό 215.636,08€ χωρίς ΦΠΑ

Τη σύμβαση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» προϋπολογισμού μελέτης 215.636,08 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ, με συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου (210.410,33€) και πόρων του Δήμου (ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών: 56.978,41€), υπέγραψε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με τον ανάδοχο του έργου Νικόλαο Σπρίτο, ενεργώντας με την ιδιότητα του νόμιμου εκπροσώπου της Ένωσης οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ALMOTEK Ι.Κ.Ε. – ΤΟΜΗ ΑΤΕ», με χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Τα κύρια στοιχεία του σχεδιασμού της πλατείας είναι:

  • Ο σχεδιασμός για τη βελτίωση της γενικής διαμόρφωσης και οργάνωσης του χώρου της πλατείας.
  • Η δημιουργία χώρων καθιστικού για τη στάση – αναμονή επισκεπτών.
  • Ομοιόμορφος, ενιαίος αστικός εξοπλισμός (φωτισμός, κάδοι καθαριότητας, πάγκοι καθιστικών, βρύση).
  • Φύτευση δέντρων και θάμνων με βιοκλιματικά κριτήρια για την εξασφάλιση σκίασης και θερμικής άνεσης τους θερινούς μήνες.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ενός τόσο σημαντικού έργου για τη πόλη της Αλεξάνδρειας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι όπως έχουμε δεσμευτεί ενώπιον των δημοτών μας συνεχίζουμε το έργο μας, με στόχο, να αναβαθμίσουμε αισθητικά το Δήμο μας, προχωρώντας με δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Πηγή Δήμος Αλεξάνδρειας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα