Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ελλάδα, που συμμετέχουν στη δράση «climABe the Change», στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, παρατηρώντας ότι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης και βελτιώνεται στο σύνολο της η εκπαιδευτική διαδικασία.

Παράλληλα ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα