Υπεγράφη το έργο αποπεράτωσης της Πλατείας του Αγίου Γεωργίου από τον Δήμαρχο Κ. Λύρο

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κατασκευής, το έργο της αποπεράτωσης της Πλατείας της τοπικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, αρχικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Με την υπογραφή της σύμβασης, δημιουργείται και θα παραδοθεί ένας νέος δημοτικός χώρος αναψυχής, που με την αισθητική και την λειτουργικότητά του θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών της τοπικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου. Αναμένεται δε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση εντός ενός έτους, ενώ η χρηματοδότησή του γίνεται από ίδια έσοδα του Δήμου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει ότι «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Σύντομα, θα παραδώσουμε στους δημότες του Αγίου Γεωργίου ένα χώρο ολοκληρωμένο, λειτουργικό και ασφαλή. Ποιοτικά κι αισθητικά αναβαθμισμένο, σύμφωνο με τις γενικές επιδιώξεις μας που αφορούν την κατασκευή των έργων στο Δήμο μας».

The post Υπεγράφη το έργο αποπεράτωσης της Πλατείας του Αγίου Γεωργίου από τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο appeared first on Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πηγή Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα