Υπεγράφη η σύμβαση για το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του “Παραλιακού μετώπου Λουτρακίου”

Ύστερα από πολυετείς αγώνες, πολυάριθμα εμπόδια και σύνθετα γραφειοκρατικά εμπόδια, υπεγράφη σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε. κ. Διονύσιο Ζαφειρόπουλο, η Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου (α’ φάση)», συνολικού προϋπολογισμού 4.140.943,73€.
Η υπογραφή της Σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Κωνσταντίνου Δήμου, του αρμόδιου υπαλλήλου κ. Ιωάννη Σπινάρη και των στελεχών της εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε..
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε., μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020».
Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε:
«Μια νέα εποχή ξεκινάει για το παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου. Ένα έργο πνοής που αποτέλεσε όραμα της δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας, από το 2015, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά! Η παραλιακή ζώνη θα αποτελέσει έναν σύγχρονο και ελκυστικό πόλο αναψυχής με αναβαθμισμένους, λειτουργικούς και υπαίθριους χώρους, με ενίσχυση της παρουσίας του στοιχείου του νερού. Η υλοποίηση του έργου, θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της παραλιακής ζώνης και θα αναδείξει το Λουτράκι σε τουριστικό πόλο έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες του».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα