Ξεκίνησε το πρόγραμμα συλλογής κενών φιαλών φυτοφαρμάκων στο Δήμο Κιλελέρ

Με επιτυχία στέφθηκε η έναρξη του προγράμματος «Συλλογή Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων» στο Δήμο Κιλελέρ και συγκεκριμένα στη ΔΕ Αρμενίου  που εκπόνησε η  Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ Λάρισας, το ΓΕΩΤΕΕ (παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας), το Σύλλογο Γεωπόνων Λάρισας και το Σύλλογο Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης, εντεταλμένος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας αφού ευχαρίστησε τους αγρότες για την ανταπόκριση τους τόνισε: «Οι αγρότες του Δήμου Κιλελέρ απέδειξαν τη συμμόρφωσή τους στις οδηγίες διαχείρισης των φιαλών. Από την πρώτη μέρα συλλογής διαπιστώθηκε από τους ελεγκτές γεωπόνους ότι σε ελάχιστες εξαιρέσεις δεν είχαν ξεπλυθεί τα κενά φιαλίδια επαρκώς ή δεν είχαν στραγγισθεί πλήρως.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει περίτρανα ότι η ενημέρωση και γενικότερα η όλη εκστρατεία που ξεκίνησε και συνεχίζεται από το Δήμο Κιλελέρ και ειδικότερα από την αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης αποδίδει εντυπωσιακά αποτελέσματα».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα