Ξεκίνησε η διανομή σχολικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δελφών, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ολοκλήρωσε τη διαδικασία συγκέντρωσης σχολικών ειδών και από από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκίνησε η διάθεσή τους σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η δράση συλλογής σχολικών ειδών διήρκησε δύο εβδομάδες και στέφθηκε με επιτυχία, καθώς στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών ανταποκρίθηκαν εταιρείες-επιχειρήσεις του κλάδου, επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.
Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, φάκελοι κ.α. είναι πλέον στη διάθεση των δικαιούχων, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στα Γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 9:00 έως 14:00.
«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πάντα για τα παιδιά μία νέα αρχή. Ο Δήμος Δελφών, επιτελώντας το ρόλο του ως ένας Δήμος Πρόνοιας, δηλώνει παρών επιθυμώντας να δοθούν σε όλα τα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια γι’ αυτή την αρχή», είχε δηλώσει κατά την έναρξη της δράσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα-Πονήρη, η οποία σήμερα εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή έκβαση του πρώτου σταδίου, καλώντας τους δικαιούχους γονείς να προσέλθουν για να παραλάβουν τα σχολικά είδη για τα παιδιά.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα