ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΧΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Ξεκινά η σχολή κινηματογράφου στη Δράμα και ένας πολύχρονος αγώνας δικαιώνεται.
“Οι επαφές μου στην Αθήνα με την συμμετοχή του Βουλευτή Δράμας κ.Μπλούχου Κων/ νου,του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού -ΦΤΜΜ Δράμας Γιώργου Δεμερτζή, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ.Σακαρίδη Ιωάννη, και η άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ( Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) κ.Ζώρα Οδυσσέα έφεραν αποτέλεσμα.
Με συντονισμένες κινήσεις εισακούστηκε το αίτημά μας. Η πρότασή μας προς το ΕΑΠ ήταν ολοκληρωμένη και αποτέλεσε το κλειδί της επιτυχίας”, σημείωσε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.
Και πρόσθεσε: “Το πρόγραμμα κινηματογραφικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, δίνει νέα προοπτική στον τόπο μας.
Η φοίτηση στο Πρόγραμμα είναι τετραετής, δηλαδή 8 ακαδημαϊκά εξάμηνα.
Θα εισάγονται ανά εξάμηνο 100 φοιτητές δηλαδή σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει 800 φοιτητές και τα δια ζώσης μαθήματα και εργαστήρια που απαιτούνται θα γίνουν στην Δράμα , στους χώρους που θα διαμορφωθούν και θα εξοπλιστούν κατάλληλα.
Θεωρώ ότι θα έχουμε πολλαπλά οφέλη”.
Καταλήγοντας επεσήμανε: “Και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό σκέλος, αλλά κυρίως στην αναβάθμιση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα.
Είμαστε καθόλα έτοιμοι να αξιοποιήσουμε ουσιαστικά αυτό το εγχείρημα.
Αλλάζουμε σελίδα στον Δήμο Δράμας. Προχωράμε μπροστά…”
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα