Ξεκινά η Εορταστική Περίοδος “8με8” του Δήμου Καστοριάς με τη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Δήμος Καστοριάς, ένα χρόνο πριν, σχεδιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων έδινε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή.

Φέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και το Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.

Υπενθυμίζεται ότι η “Μαγική Λιμνοπολιτεία” δε θα λειτουργήσεις αυτή τη χρονιά, ενώ σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν φροντίσει για το γιορτινό διάκοσμο, με στόχο να δοθεί μία αίσθηση χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και χωρίς την παρουσία κανενός, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής Εορταστική Περίοδος 8με8 (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου).

Η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς Δήμος Καστοριάς – YouTube τη σελίδα fb (1) Δήμος Καστοριάς | Facebook και την ιστοσελίδα του Δήμου Δήμος Καστοριάς – Διαδικτυακή Πύλη (kastoria.gov.gr) στην ειδική κατηγορία “8με8”, απ’ όπου θα παρουσιάζονται όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

The post Ξεκινά η Εορταστική Περίοδος “8με8” του Δήμου Καστοριάς με τη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου appeared first on Δήμος Καστοριάς.

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα