Ξεκινά η ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων / Παρεμβάσεις σε Αιτωλικό, Νεοχώρι και Λεσίνι

Γεγονός θα είναι σε λίγο καιρό η συντήρηση δημοτικών κτιρίων στις Δ.Ε. Οινιαδών και Αιτωλικού μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Η μελέτη αφορά την επισκευή διάφορων φθορών και την συντήρηση των κτιρίων και κατά κύριο λόγο οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού (μαρμαρικές εργασίες, ψευδοροφή, χρωματισμοί, αντικατάσταση κουφωμάτων, προμήθεια κλιματιστικών, συναγερμός, φωτιστικά κ.λπ.). Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθεί επισκευή της στέγης στο κοινοτικό κατάστημα Λεσινίου και συμπλήρωση υδρορροών στο κοινοτικό κατάστημα Νεοχωρίου.

Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 133.000 € από πιστώσεις του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ΣΑΤΑ 2020 και δόθηκε έκπτωση 44% με αποτέλεσμα το ποσό να ανέλθει τελικά στο ποσό των 75.000 € περίπου.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σχετικά με τη νέα εργολαβία που ξεκινά δήλωσε τα εξής: «Εδώ και 20 μήνες νοικοκυρεύουμε τα πάντα. Τα οικονομικά, την καθημερινότητα, την λειτουργία του Δήμου. Έρχεται η ώρα να μεριμνήσουμε και για το «σπίτι μας», τα δημοτικά καταστήματα. Η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα, η καλύτερη απάντηση είναι να μιλάς με τα πεπραγμένα σου».

 

Πηγή Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα